Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk, csaknem közelharcot kellett vívnom az utolsó tál szarvaspöriért a múlt heti vevőtalálkozó után! Pedig a mennyiséggel nem volt baj, hiszen a főzőcskézést elvállaló Ősze Laci barátom egy egész szarvasborjút és egy fél süldőt felkockázott... Én félidőben, két előadás szünetében némi kóstolgatás után megnyugodva megállapítottam, hogy az enyém is van ilyen. Aztán Laci csak beletett valami titkosat, amitől hihetetlen más lett a végeredmény. Nagy unszolásomra elárulta, hogy szárított királyvargányával lett megbolondítva közvetlen a tűzről levétel előtt. Mindig tanul az ember! A sátor nem állandó telephelytartozék !
A vadász(boltos) néha főz is!
Amúgy szerintünk egy igen kellemes szakmai napot sikerült az idén is összehoznunk, hála a meghívott és igen felkészült előadóinknak! Ha lesz egy szusszanásnyi időm, akkor a vevőtalálkozón készült videókat felteszem a Tudástárba a Duna honlapján. Addig, akinek van kedve megnézheti a vevőtalálkozón készült képeket! Az idei Dunás szakmai napon készült képeket itt találja: Katt. ide
Kellemes napot kívánok minden kedves Olvasónknak!
Csermely György |